Uurwerkmakerij/instrumentmakerij Jan Stins

jan stins 005

Uurwerkmakerij/instrumentmakerij Jan Stins is sinds 1986 gevestigd in een monumentaal pand aan het Damplein te Middelburg.
Wij leggen ons toe op de reparatie en restauratie van alle types klokken en horloges.

In ons bedrijf verenigen we de precisie van instrumentmaken met de techniek van het uurwerkmaken. Een boeiende combinatie, omdat beide technieken een andere benadering hebben.

Aan ons werk stellen wij hoge eisen en voor elk uurwerk nemen wij de tijd die het nodig heeft om weer perfect en voor vele jaren te kunnen functioneren.

Wij zijn lid van de vereniging voor conservering en restauratie "Restauratoren Nederland", voorheen VeRes (zie www.restauratoren.nl) en staan derhalve garant voor kwalitatief hoogwaardig restauratie werk. Tevens zijn wij lid van de NJU, de Nederlandse Juweliers en Uurwerkherstellers branche organisatie en zijn wij aangesloten bij het uurwerkherstellers forum, waar vaak nog onderdelen te bemachtigen zijn van collega's, die niet meer in de handel verkrijgbaar zijn. Zo kan vaak een oud horloge toch weer hersteld worden.

Naast deze activiteiten hebben wij een klein assortiment antieke klokken voor verkoop. Tevens verkopen wij moderne horloges van kwalitatief hoogwaardige merken. Daarnaast hebben wij een wisselend assortiment oude zakhorloges en polshorloges. Al deze horloges worden door ons gereviseerd en met 1 jaar garantie verkocht.

Naast uurwerken hebben wij een bescheiden collectie hoogwaardige nieuwe barometers van de firma Denis Dingens. Dit zijn perfect afgewerkte barometers van hoge kwaliteit.

Meer informatie?

Voor vragen of meer info, neem contact op met ons.

Adresgegevens

Uurwerkmakerij Jan Stins
Damplein 7
4331 GC Middelburg
T. 0118-636635
E. info@janstins.nl 

Openingstijden

Dinsdag uitsluitend op afspraak
   
Woensdag     uitsluitend op afspraak
   
Donderdag 13.30 uur - 17.30 uur
   
Vrijdag 13.30 uur - 17.30 uur
   
Zaterdag

9.00 uur  - 12.30 uur
13.30 uur - 16.00 uur

Onze merken

  • Roamer
  • M&M
  • Alfex