Uurwerkmakerij/instrumentmakerij Jan Stins

jan stins 005

 

 

                            

Uurwerkmakerij/instrumentmakerij Jan Stins is sinds 1986 gevestigd in een monumentaal pand aan het Damplein te Middelburg.
Wij leggen ons toe op de reparatie en restauratie van alle types klokken en horloges.

 

In ons bedrijf verenigen we de precisie van instrumentmaken met de techniek van het uurwerkmaken. Een boeiende combinatie, omdat beide technieken een andere benadering hebben.

Aan ons werk stellen wij hoge eisen en voor elk uurwerk nemen wij de tijd die het nodig heeft om weer perfect en voor vele jaren te kunnen functioneren.

Wij zijn lid van de FGZ ( zie www.fgz.nl), voorheen de Nederlandse Juweliers en Uurwerkherstellers branche  organisatie (NJU) die recentelijk is "samengesmolten" met de goud- en edelsmeden organisatie. De nieuwe website hiervan is zeker het bekijken waard! Tevens zijn wij aangesloten bij het uurwerkherstellers forum, waar vaak nog onderdelen te bemachtigen zijn van collega's, die niet meer in de handel verkrijgbaar zijn. Zo kan vaak een oud horloge toch weer hersteld worden.

Naast deze activiteiten hebben wij een klein assortiment antieke klokken voor verkoop. Tevens verkopen wij moderne horloges van kwalitatief hoogwaardige merken. Daarnaast hebben wij een wisselend assortiment oude zakhorloges en polshorloges. Al deze horloges worden door ons gereviseerd en met 1 jaar garantie verkocht.

Om ook oude horloges te kunnen repareren, waarvan via de normele handel geen onderdelen meer leverbaar zijn, zijn wij aangesloten bij:

FGZ logo 

Meer informatie?

Voor vragen of meer info, neem contact op met ons.

Openingstijden

Dinsdag uitsluitend op afspraak
   
Woensdag     uitsluitend op afspraak
   
Donderdag 13.30 uur - 17.30 uur
   
Vrijdag 13.30 uur - 17.30 uur

 

Onze merken

  • Roamer
  • M&M
  • Alfex